söndag 12 februari 2017

Amsterdam

I veckan har var varit i Amsterdam och hälsat på min chef och kollegor. Alltid lika spännande att se nya städer. Dock blev det inte så mycket av turistande men lite glimtar fick vi tid till.

Hotellet ..... tja.... det var fullt överallt så vi fick ta vad som var ledigt men litet pittoreskt och väldigt centralt. vi alla från Sverige fick varsitt rum med fyra sängar. Inte det mysigaste men underbara sängar. Sov som en stock ....

Första dagen var lång, vaknade halv två av lilleman o sen var det svårt att somna om. Klockan ringde tre så jag fick passa på att sova både på flygplatsen och på planet. Sen var det full rulle, iväg till Tele2 kontor, träffa kollegerna, gruppmöten och till sist avslutning med "cooking class" sjukt roligt och himlans gott. Det gjorde vi bra.

Dag två var det gruppmöte och arbete som gällde. Sen bar det ut på stan igen men massor av öl o god mat. Mina svenska kolleger har en svagt sug av öl, så det blev öl av hela slanten.

Sista dagen innan flyget hem blev det sen frukost på hotellet och en promenad i Amsterdam. Förvånansvärt att byggnaderna står kvar, skeva och vinga, precis som om de skulle rasa vilken minut som helst. Den delen vi promenerade på var pålade i havet. Många kanaler genom stan. Absolut ett ställe mannen och jag får resa till.
 
                       

Inga kommentarer: